Aanbieding Saambinder

De Saambinder is al meer dan 100 jaar het kerkelijk weekblad van de Gereformeerde Gemeenten. Ons kerkelijk weekblad wil graag samenbinden aan de Schrift en de belijdenis; samenbinden aan deze waarheid van de kerk der eeuwen; samenbinden aan de plaatselijke gemeente, maar ook onderling als gemeenten. Na 100 jaar is dit nog steeds het doel van De Saambinder.
Daarom behoort De Saambinder een plaats te hebben bij ieder lid van onze gemeenten. Zeker ook bij de jonge generatie, omdat samenbinding zo belangrijk is! Ook voor onze jongeren en studerenden die zelfstandig (gaan) wonen, in het bijzonder ook voor onze jonge gezinnen. Verbind u aan het weekblad van de Gereformeerde Gemeenten en kies bewust voor De Saambinder. De Saambinder in elk huis.
 
Mediteren, informeren en funderen, dat is de drievoudige opdracht die het blad onder Gods zegen wil (blijven) vervullen. Hierbij doen wij speciaal voor u een aanbieding om nu abonnee te worden. Schrijf u nu in en ontvang veel, heel veel wekelijkse samenbinding!
 
saambinder.png

Bericht geplaatst op: 31-10-2023 20:08
De komende diensten:U bent van harte welkom om onze diensten bij te wonen!

Uitgelicht: